Citruspersen

Santos is al jaren niet meer weg te denken in de horeca. Professionele citruspersen van hoge kwaliteit, geheel uit niet roestend materiaal.
Alle stroomdragende delen optimaal beschermd tegen aflopend sap, alle met sap in aanraking komende materialen zijn zuur- en smaakbestendig.

Santos Novo Santos Novo
Eenvoudige, zeer degelijke machine. Met afneembare kunststof kom, eenvoudig te reinigen. Ook leverbaar in chroom met zwart; de 'Novo deluxe'.
Santos Novo / Novo DeLuxe
Hoogte Breedte Diepte Voltage Wattage
35 cm 20 cm 30 cm 230 130

Santos Arto
Santos Arto
Stijlvol gevormde verchroomde uitvoering. technisch gelijk aan de Novo. Met drie omwisselbare perskegels voor sinaasappelen, citroenen en grapefruits.
Santos Arto
Hoogte Breedte Diepte Voltage Wattage
35 cm 17 cm 30 cm 230 130
Santos Jumbo
Santos Jumbo
Pers met hoge capaciteit voor continu-productie, met drie omwisselbare perskegels voor sinaasappelen, citroenen en grapefruits. Roestvrijstaal met uit aluminium gegoten voetstuk. Ook in verchroomde, DeLuxe, uitvoering.
Santos Jumbo / Santos Jumbo DeLuxe
Hoogte Breedte Diepte Voltage Wattage
49 cm 21 cm 31 cm 230 300
Santos Super
De Super haalt door midddel van middelpunt vliedende kracht de laatste druppel uit gehalveerde sinaasappelen en citroenen. Alle pulp blijft achter in de uitneembare centrifugetrommel.
Santos Super
De Super is voorzien van een pershendel: zodra de hefboom wordt neergedrukt, begint de kegel te draaien, en als deze wordt opgetild stopt de Super onmiddellijk.
De Super is ook verkrijgbaar in zwart met roestvrijstaal; de Super Nero, of in een verchroomde uitvoering; de Super DeLuxe.
Santos Super / Super Nero / Super DeLuxe
Hoogte Breedte Diepte Voltage Wattage
39 cm 20 cm 30 cm 230 230

www.algatron.nl
Sluiten Vorige Volgende